Posts

Showing posts with the label penulisan

IClass Ebook Advanced

Image
Assalamualaikum.. Bila korang tengok gambar mukadimah lien ni, mesti korang tertanya-tanya kan kan?? "Hai lien, drive ni nak pergi mana?" Okay, lien nak korek ilmu dengan sifu ni.Sape la sifu tu kan?? Taraa..nila sifu yang lien maksudkan tu.Brother Love a.k.a Razzi Rahman, penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta dan 12 ebook cinta terlaris.Lien sendiri sudah membaca beberapa karya penulisan beliau. Sesungguhnya, gaya penulisan beliau sangat mengagumkan lien dan begitu dekat dengan pembaca. Kalau korang nak tahu, pada 3hb oct 2015, lien telah berjaya menghadiri iclass ebook advanced yang dikendalikan oleh beliau.Banyak sangat ilmu yang dikongsikan oleh Brother Love ni.Kelas yang sangat enjoy dan best. Sedang berfikir dengan serius ke sakit kepala ni???hihi Okay..dah ambil berkat dan menuntut ilmu dengan sifu nih. Lien dalam proses menghasilkan ebook ni tau. Jeng jeng jeng, ebook apa lah lien nak tulis ni kan. Jap jap sabar d

VIDEO - LYRIC BY DALIN LIENDA