Posts

Showing posts from June, 2015

Menara Condong

Image
Assalamualaikum Selamat berpuasa yer. Okay hari ni lien nak share gambar yang boleh dikatakan agak lama juga lah diperam..hihi.Dah masak ranum agaknya.kih kih kih. Bulan May yang lepas lien menghadiri wedding dinner member lien yang berbangsa india di Teluk Intan Perak manakala hubby lien pula mewakili MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES sebagai official photographer untuk majlis beliau.  Perjalanan kami dari Selangor ke sana lebih kurang 2 jam untuk sampai ke Teluk Intan. Kami tiba tersangat lah awal di Teluk Intan sebelum majlis bermula.Bila tiba ja kat sana, kami survey dulu lokasi majlis tu.Yayy, jarak antara lokasi majlis dan menara condong tak jauh pun.Jadi lien tak lepaskan peluang ni bergambar kenangan di menara condong sebelum bermulanya majlis wedding dinner tu. Ni nak mengaku ni, pertama kali tau lien jejak kaki kat Teluk Intan ni. hehhe. I nfo ringkas tentang menara condong  (sumber dari wikipedia) :  menara jam yang menjadi mercu tanda bagi bandar

KG Gurl Maxi Skirt by MEk Jangok Enterprise

Image
Assalamualaikum.. Kali ni lien nak ajak korang sume berjangok dengan KG Gurl Maxi Skirt. Berinspirasikan gaya kesopanan kampung girl yang hanya memakai batik sarung dan pelikat hanya bila berada di rumah ketika masak kat dapur, kemas rumah, dan ketika berpantang 44 hari saja. Kembar lien mengetengahkan idea ni supaya tak kira kampung gurl atau bandar gurl boleh bergaya dengan batik sarung dan pelikat ni.Senang digayakan,hanya sarung saja. Boleh bergaya dengan KG gurl Maxi skirt di mana sahaja. RM50 Only!! Limited Time!! (Original Price RM55) P/S: bagi yang order melalui website boleh whatsapp 019-2059627 untuk dapatkan code harga tawaran di atas Like Page:  MEK Jangok Enterprise Website :  www,mekjangok.com Follow IG:  mekjangok.enterprise Terima kasih sudi baca entry ni tau

VIDEO - LYRIC BY DALIN LIENDA

NEW RELEASE