Posts

Showing posts from May, 2015

2Morrow Fashion Blast Fiesta 2015

Image
Assalamualaikum.. Lien baru nak update pasal fashion show yang sempat lien singgah iaitu  2Morrow Fashion  Blast Fiesta 2015. Acara ni berlangsung selama 2 hari iaitu pada 9 dan 10 May 2015 di roof top Avenue K. Nah pics yang sempat dirakam untuk lien share dengan korang semua. Pengacara pada hari tersebut yang bernama Dayah Bakar (follower setia rancangan 3R mesti kenal dengan beliau..kan kan kan) Memperkenalkan Raja Farah in the house. Uit..sape yang tak kenal dengan beliau kan. Kelihatan sangat manis dengan hijab dan abaya yang beliau gayakan ni. Teruja sebenarnya dapat bertentang mata dengan beliau. Seorang artis yang sangat pemurah dengan senyuman. Suka sangat melihat lakonan beliau dalam filem "Aku Masih Dara". Raja Farah Ni sape plak ni..kui kui kui. Bersama dengan teman setia saya ni. Amsyar pun tengok fashion show jugak. Siap tepuk tangan lagi. Tak sempat nak candid amsyar. "Hai..saya amsyar. Saya pun nak ca

Diari Amsyar : Dah boleh berdiri dan bertatih

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Amsyar dah boleh berdiri dan sudah boleh bertatih dua tiga langkah.Syukur Alhamdulillah. Dari saat mengandung dan melahirkan amsyar sehinggalah amsyar sudah boleh berdiri saat ini, rasa seperti melihat keajaiban ciptaan Tuhan setiap hari.  Aksi amsyar yang sempat dirakamkan ketika lien dan hubby berada di acara 2morrow muslimah fashion show minggu lepas.Nanti lien update gambar-gambar acara fashion show yang sempat kami rakamkan tu plak yer. Terima kasih sudi baca entry ni.Tata.

VIDEO