Posts

Showing posts with the label Beauty

Seumpama Berspa Lima Bintang dengan Produk Asianic di Rumah Sendiri

Image
Entry kali ini, lien ingin berkongsi pengalaman seumpama berspa lima bintang dengan produk asianic di rumah sendiri.  Kesibukan membataskan lien untuk memanjakan diri di spa atau mana-mana pusat kecantikan secara kerap. Jadi dengan produk dari Asianic sangat membantu dan menjadi pilihan terbaik untuk mengekalkan kecantikan kulit tanpa sebarang alasan kerana sangat sesuai digunakan mengikut kesesuaian masa.   Terlebih dahulu lien ingin berterima kasih kepada Dilla memperkenalkan kepada lien produk mandian Asianic. Korang jemput baca entry ni sampai habis tau. Lien ingin berkongsi lebih lagi info tentang Asianic dengan korang. Asianic adalah jenama produk bagi penjagaan diri untuk seisi keluarga. Terdapat rangkaian produk krim mandian, skrub badan dan losyen yang diinspirasikan daripada bauan susu beras (rice milk) dan bunga sakura (cherry Blossom). Lien telah mencuba set mandian ricemilk. Untuk pengetahuan, produk Asianic adalah HALAL dan mendapat kelulusan KKM. Jadi lien

Neutrogena Deep Clean Hydrating Cleansing Oil to Foam Pilihan Dalin LienDa WInda

Image
Selama ini ku tercari-cari teman sejati.Akhirnya sudah ku temui.Lalalalala...Korang nak tahu tak kenapa lien happy sangat?Sebab lien dah jumpa solution kepada masalah kulit lien selama ni.Lien ni kerap juga berada di bawah terik mentari,gemar bermekap,seharian berada di tempat berhawa dingin dan kadang-kadang culas minum air putih.Tanpa lien sedari hal tersebut menyumbang kepada masalah kulit kering.Masalah kulit kering sangat menghantui lien.Lien dah temui penyelesaian kepada masalah lien.Lien nak beritahu korang,lien dah jatuh cinta dengan Neutrogena Deep Clean Hydrating Cleansing Oil to Foam. 5 SEBAB JATUH CINTA DENGAN NEUTROGENA DEEP CLEAN HYDRATING CLEANSING OIL TO FOAM 2 DALAM 1: PEMBERSIH DAN PENANGGAL MEKAP Yang paling menarik,Neutrogena Deep Clean Hydrating Cleansing Oil to Foam boleh digunakan sebagai makeup remover dan juga pembersih.Boleh menjimatkan masa dan wang sekaligus membersihkan wajah sebaik yang mungkin dengan hanya satu cucian. BAU YANG HARUM

Cara Kekal Slim Selepas Bersalin

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Hai uols..dah lama rasanya tak update belog ni.Hidup skg ada munge-munge gitu.Eh eh nak taip yang mana satu dulu la ni.Rasa macam banyaknye nak cite kat uols Pic kat bawah ni masa preggy tahun lepas.Berat pada awal kehamilan ialah 44kg.Dan berat terakhir sebelum melahirkan bayi ialah 68kg. Masa ni kandungan berusia 8 bulan lebih Syukur kepada Tuhan, pada 28.12.13 lien selamat melahirkan bayi dan jadi mummy tuk cahaya mata yang pertama.My baby lahir awal 10 hari dari tarikh yang dijangka secara czer.Macam tak percaya ja.Tepuk dahi sket.hehe.Secara tak langsung, keluarga hubby dapat cucu pertama dan ma dan ayoh bulih cucu ke 14. Lien berterima kasih yang amat ko ma kerana menjaga dan memberi tunjuk ajar kepada  lien sepanjang tempoh berpantang. Terima kasih juga kepada keluarga mentua yang datang ke rumah kami tuk lihat cucu pertama mereka dengan macam-macam hadiah.Special thanks tuk hubby la. Ni lah baby lien .Nama dia Aqil A

VIDEO