Posts

Showing posts with the label Promo

Memorable Photography Services: Indoor Photoshoot for Online Boutique

Image
Assalamualaikum.. Okay hari ni lien nak update promo yang best sangat tuk uols yang berhajat nak buat photoshoot tuk boutique online korang. Bila ada new arrival ja, mesti uols garu kepala kan. Nak kena update photo yang letup letup kat page korang kan. Gambar iklan yang menarik setanding dengan produk anda memainkan peranan yang sangat besar. Sesi photoshoot yang memang awesome.  Tak payah pikir mana la nak cari studio nak wat photoshoot ni. Knock knock knock! MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES sampai ke tempat anda. Apa tunggu lagi..HALLO HALLO la cepat sebelum harga promosi tamat. Like Page:  MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES    Whats app : 019-2059627 / 017-3404259 Terima kasih sudi baca entry ni.

KG Gurl Maxi Skirt by MEk Jangok Enterprise

Image
Assalamualaikum.. Kali ni lien nak ajak korang sume berjangok dengan KG Gurl Maxi Skirt. Berinspirasikan gaya kesopanan kampung girl yang hanya memakai batik sarung dan pelikat hanya bila berada di rumah ketika masak kat dapur, kemas rumah, dan ketika berpantang 44 hari saja. Kembar lien mengetengahkan idea ni supaya tak kira kampung gurl atau bandar gurl boleh bergaya dengan batik sarung dan pelikat ni.Senang digayakan,hanya sarung saja. Boleh bergaya dengan KG gurl Maxi skirt di mana sahaja. RM50 Only!! Limited Time!! (Original Price RM55) P/S: bagi yang order melalui website boleh whatsapp 019-2059627 untuk dapatkan code harga tawaran di atas Like Page:  MEK Jangok Enterprise Website :  www,mekjangok.com Follow IG:  mekjangok.enterprise Terima kasih sudi baca entry ni tau

VIDEO