Posts

Showing posts with the label Talent

Photoshoot : Langit Biru

Image
Assalamualaikum.. Lien nak share gambar hasil photoshoot dengan official photographer Memorable Photography Services iaitu Faeez Ezuan yang berpengalaman lebih 5 tahun dalam industri fotografi. Photographer : Faeez Ezuan Model : Dalin LienDa Winda Perkenalkan hasil kerja dari jurugambar faeez ezuan. Gambar ini terhasil dari kerja keras beliau mengaplikasikan teknik lighting strobist, setting camera, faktor cuaca dan juga sedikit editing kepada gambar tersebut.  Sebenarnya kan, ketika kami tiba di lokasi tu kebetulan hujan turun masa tu.Kami menunggu hujan berhenti selama hampir dua jam untuk meneruskan sesi photoshoot .Alhamdulillah, bila hujan berhenti cuaca pun mengizinkan kami meneruskan hajat kami photoshoot tema langit biru ni.Faktor cuaca sangat memainkan peranan yang penting tau. Photographer : Faeez Ezuan Model : Aqil Amsyar & Dalin LienDa Winda Like page:  Memorable Photography Services Sekian, terima kasih sudi baca entry ni.

Photoshoot: Testing New Body and Lens

Image
Assalamualaikum.. Sesi photoshoot ni untuk test body dan lens camera baru daddy Talent / Makeup : Dalin LienDa Winda Photographer: Faeez Ezuan  @copyright by MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES Facebook:  MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES Terima kasih sudi baca entry ni

Everything will be alright

Image
When people look down on you Just ignore them And continue doing your thing Please don’t be sad Everything will be alright If people are trying to put you down It only means that you are above them Please don’t give up on you You are what you think Everything will be alright Written By: Dalin LienDa Winda

Photoshoot santai

Image
Talent / Make Up:  Dalin LienDa Winda Photog: Faeez Ezuan Pssssttt...Tgh preggy pun leh jadi talent tau.Sesi photoshoot ni tuk test payung baru.

Lirik Rembulan Kesiangan Razzi Rahman

Image
Rembulan kesiangan  pudar tak bercahaya Terlindung oleh awan  tak siapa memuja Apakah lumrah manusia Bila terang ramailah yang datang Dan bila gelap gelita Hilang kasih hilanglah saudara Yang aku sendiri  dirundung ilusi Tak siapa peduli entah hidup atau mati Namun musim bertukar ganti Turun hujan kemarau pun pergi Yang layu kan tumbuh kembali Bulan terang datang memuji Hatimu itu terbukti Kau pergi kau kembali Kau keji setelah kau puji Kasih Sayang bisa sahaja tukar ganti Apalah erti cinta kalau kasih berpura Ohhh.. apalah erti sayang kalau harta yang terbayang.. Ini bukan andaian tetapi kenyataan Dapatkah dihapuskan Lumrahnya kehidupan... psssstttt...gadis yang muncung-muncung tu lien lah tu :) Terima kasih kepada abg razzi rahman sudi memilih lien sbg salah seorang model video klip ni.  

VIDEO