Posts

Showing posts with the label cantik

Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise

Image
Assalamualaikum Hari ni lien nak update tentang Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise. Ada 2 warna yang available kat maya store MEK Jangok Enterprise iaitu glitter brown and glitter black.Dua warna ni paling banyak dapat permintaan. Instant Shawl Haish RM 40 Only!! Limited Time!! (Original Price RM46) Love, Instant Shawl Haish P/S: Bagi yang membuat pembelian shawl ni melalui website boleh whatsapp 019-2059627 tuk dapatkan code harga tawaran di atas.  Page:  MEK Jangok Enterprise Website:  www.mekjangok.com Follow IG:  mekjangok.enterprise TUTORIAL CARA MENGGAYAKAN INSTANT SHAWL HAISH Salah satu cara mudah menggayakan  instant shawl haish tanpa menggunakan sebarang pin. Cara shopping di MEK Jangok Enterprise Webstore Korang cepat-cepat layari www.mekjangok.com. Boleh shopping shawl ni secara online. Register dulu bagi yang belum register. Dah selesai register boleh la korang shopping laju-laju. Langkah 1 : 

Koleksi MEK Jangok In the house

Image
Assalamualaikum Inspired by Dalin LienDa Winda RM 50 Only !! Limited time!!( Original Price RM 59 ) Love, Lien Maxi Skirt Jangok Sokmo Deh Page:  MEK Jangok Enterprise website:  www.mekjangok.com Follow IG :  mekjangok.enterprise Whats app 019-2059627 Terima kasih tau jenguk page kite

Ateeya Kolagen

Image
Kepentingan Kolagen Apabila usia semakin meningkat bermula seawal usia 25 tahun proses pengurangan kolagen oleh sel fibroblast akan berlaku . sebab tu la bila uols dah cecah usia 26 tahun tu kan uols akan mula rasa kulit dah kurang keanjalan, kedut bawah mata memang ketara sangat, mula tumbuh opocot jeragat kat muka, kulit pun nampak  kusam dan tak bermaya dan oh nooo nampak tua sob sob. Faktor alam sekitar seperti debu dan kotoran, terdedah terlalu lama kepada sinaran matahari, penggunaan kosmetik yang terlalu tinggi bahan kimia,dan  tekanan di tempat kerja juga menyebabkan kelesuan pada kulit sangat ketara. Bagi wanita yang ada pengalaman melahirkan anak, uols mesti ada mengalami  masalah kulit dan keguguran rambut  kan.Kalau kita tak berusaha merawat dari awal nanti akan jadi bertambah kronik. Mek Jangok yakin ramai dah gugurl zaman lo ni sedar kepentingan kolagen ni.Sebab tu lah, suri rumah mahupun yang berkerjaya rata-rata memilih untuk mengamalkan makanan kesihatan

VIDEO