Posts

Showing posts with the label muslimah fashion

Memorable Photography Services: Indoor Photoshoot for Online Boutique

Image
Assalamualaikum.. Okay hari ni lien nak update promo yang best sangat tuk uols yang berhajat nak buat photoshoot tuk boutique online korang. Bila ada new arrival ja, mesti uols garu kepala kan. Nak kena update photo yang letup letup kat page korang kan. Gambar iklan yang menarik setanding dengan produk anda memainkan peranan yang sangat besar. Sesi photoshoot yang memang awesome.  Tak payah pikir mana la nak cari studio nak wat photoshoot ni. Knock knock knock! MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES sampai ke tempat anda. Apa tunggu lagi..HALLO HALLO la cepat sebelum harga promosi tamat. Like Page:  MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES    Whats app : 019-2059627 / 017-3404259 Terima kasih sudi baca entry ni.

KG Gurl Maxi Skirt by MEk Jangok Enterprise

Image
Assalamualaikum.. Kali ni lien nak ajak korang sume berjangok dengan KG Gurl Maxi Skirt. Berinspirasikan gaya kesopanan kampung girl yang hanya memakai batik sarung dan pelikat hanya bila berada di rumah ketika masak kat dapur, kemas rumah, dan ketika berpantang 44 hari saja. Kembar lien mengetengahkan idea ni supaya tak kira kampung gurl atau bandar gurl boleh bergaya dengan batik sarung dan pelikat ni.Senang digayakan,hanya sarung saja. Boleh bergaya dengan KG gurl Maxi skirt di mana sahaja. RM50 Only!! Limited Time!! (Original Price RM55) P/S: bagi yang order melalui website boleh whatsapp 019-2059627 untuk dapatkan code harga tawaran di atas Like Page:  MEK Jangok Enterprise Website :  www,mekjangok.com Follow IG:  mekjangok.enterprise Terima kasih sudi baca entry ni tau

Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise

Image
Assalamualaikum Hari ni lien nak update tentang Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise. Ada 2 warna yang available kat maya store MEK Jangok Enterprise iaitu glitter brown and glitter black.Dua warna ni paling banyak dapat permintaan. Instant Shawl Haish RM 40 Only!! Limited Time!! (Original Price RM46) Love, Instant Shawl Haish P/S: Bagi yang membuat pembelian shawl ni melalui website boleh whatsapp 019-2059627 tuk dapatkan code harga tawaran di atas.  Page:  MEK Jangok Enterprise Website:  www.mekjangok.com Follow IG:  mekjangok.enterprise TUTORIAL CARA MENGGAYAKAN INSTANT SHAWL HAISH Salah satu cara mudah menggayakan  instant shawl haish tanpa menggunakan sebarang pin. Cara shopping di MEK Jangok Enterprise Webstore Korang cepat-cepat layari www.mekjangok.com. Boleh shopping shawl ni secara online. Register dulu bagi yang belum register. Dah selesai register boleh la korang shopping laju-laju. Langkah 1 : 

2Morrow Fashion Blast Fiesta 2015

Image
Assalamualaikum.. Lien baru nak update pasal fashion show yang sempat lien singgah iaitu  2Morrow Fashion  Blast Fiesta 2015. Acara ni berlangsung selama 2 hari iaitu pada 9 dan 10 May 2015 di roof top Avenue K. Nah pics yang sempat dirakam untuk lien share dengan korang semua. Pengacara pada hari tersebut yang bernama Dayah Bakar (follower setia rancangan 3R mesti kenal dengan beliau..kan kan kan) Memperkenalkan Raja Farah in the house. Uit..sape yang tak kenal dengan beliau kan. Kelihatan sangat manis dengan hijab dan abaya yang beliau gayakan ni. Teruja sebenarnya dapat bertentang mata dengan beliau. Seorang artis yang sangat pemurah dengan senyuman. Suka sangat melihat lakonan beliau dalam filem "Aku Masih Dara". Raja Farah Ni sape plak ni..kui kui kui. Bersama dengan teman setia saya ni. Amsyar pun tengok fashion show jugak. Siap tepuk tangan lagi. Tak sempat nak candid amsyar. "Hai..saya amsyar. Saya pun nak ca

Koleksi MEK Jangok In the house

Image
Assalamualaikum Inspired by Dalin LienDa Winda RM 50 Only !! Limited time!!( Original Price RM 59 ) Love, Lien Maxi Skirt Jangok Sokmo Deh Page:  MEK Jangok Enterprise website:  www.mekjangok.com Follow IG :  mekjangok.enterprise Whats app 019-2059627 Terima kasih tau jenguk page kite

VIDEO