Posts

Showing posts with the label parenting skill

Diari Amsyar : Awak dah besar sayang

Image
Assalamualaikum.. "Percubaan hari pertama dan kedua berjaya.Hari ni masuk hari ketiga.Memang rasa macam nak demam.Amsyar pun tak boleh tidur malam.Kesian tapi hati kena kental.memang tak semudah yang disangka.nak maintain sukar nak lepaskan lagi sukar.Gonna miss that moment" Inilah status di facebook aku pada hari ini.Harap pada masa akan datang status ini akan muncul kembali di ruang legar muka buku aku dan sentiasa mengingatkan aku saat ini. Dikurniakan cahaya mata adalah anugerah bagi ku.Dia hadir pada saat aku berasa terlalu menginginkan bagaimana rasa punya zuriat sendiri.Melihat alis matanya, bibirnya, senyumannya.Setiap hari aku tatap.Mirip siapa wajahnya.Mirip aku seratus peratus kah atau sebaliknya.Dia membesar dengan sangat pantas.Tak lama lagi akan genap usianya 3 tahun. Nama siapa? Asyar Umur berapa tahun iga (sambil tunjuk jari tiga) hahah..macam tulah si comel ni.dah pandai dah. Mummy..mummy..mummy...itulah ungkapan yang du

VIDEO