Posts

Showing posts with the label Happy Birthday Amsyar

Diari Amsyar: Amsyar genap usia 2 tahun Azam Tercapai

Image
Assalamualaikum.. Maaf.Maaf sangat-sangat lambat update pasal ni.Anyway, selamat tahun baru 2016 Lien tak nak say goodbye 2015, just nak say hello 2016.Lien mulakan entry kali dengan mendoakan kesuksesan korang mencapai azam korang.Okay lien belum nak update pasal azam 2016.Tapi lien nak cerita kat korang azam lien pada 2 tahun lepas.Alhamdulillah..berjaya.Apalah azam lien tu kan.Korang baca entry ni sampai habis.Baru korang tahu nanti. Pada 28 December 2015, adalah hari ulangtahun kelahiran yang kedua bagi insan yang bernama Aqil Amsyar..my prince .Rasa macam masa berlalu sangat pantas.Rasa sakit dan payah saat-saat lien berjuang melahirkan insan comel ini masih segar seolah-olah baru semalam terjadi.Sangat segar di ruang ingatan. Nama ja lien bersalin 'czer'..tapi lien lalui juga fasa sakit bersalin secara normal tau.Tapi itulah namanya perjuangan.Perjuangan melahirkan seorang zuriat. Doktor memang dah awal-awal lagi suruh lien surender czer ja.Tapi lien yang berkera

VIDEO