Posts

Showing posts with the label makeupbydalinliendawinda

Lebat Lentik Mascara

Image
Assalamualaikum.. Entry kali ni lien nak bagi idea kat korang tuk makeup mata yang galak. Lien memilih lebat lentik mascara keluaran v.asia tuk share dengan korang tuk dapatkan solekan mata yang galak walaupun tidak memakai bulu mata palsu. Harga lebat lentik mascara ni boleh dikatakan mampu milik.Hasil solekan kat bulu mata tu speechless... aummm aummm ja lah.Terbeliak semua mata yang memandang.Hihihii.Senang nak cuci plak tu. Kalau nak solat,boleh lap dengan wet tisu ja dah boleh terus ambil wuduk dah. Raya aidiladha dah nak dekat. Nak tampil lebih gojes pada hari raya tu boleh la solek mata uols dengan lebat lentik mascara ni.Lien sendiri dah cuba lebat lentik mascara ni. Besh sangat. Terima kasih sudi baca entry ni.

Photoshoot: Testing New Body and Lens

Image
Assalamualaikum.. Sesi photoshoot ni untuk test body dan lens camera baru daddy Talent / Makeup : Dalin LienDa Winda Photographer: Faeez Ezuan  @copyright by MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES Facebook:  MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES Terima kasih sudi baca entry ni

VIDEO