Posts

Showing posts with the label mek jangok

Review : Sasatinnie Peach Facial Mist Toner

Image
Assalamualaikum.. Jatuh cinta pandang pertama...haha.Ops..jatuh cinta dengan sape ni?Jeng jeng jeng.Ni ha..sasatinnie peach facial mist toner. Bagaimana lien diperkenalkan dengan produk ni?Purchase with purchase. Cashier dekat sasa memperkenalkan produk ni ketika lien membuat bayaran di kaunter sasa tu.Dah sebulan cuba dan lien dah jatuh cinta.So korang tau lah kan mana nak dapatkan sasatinnie peach facial mist toner ni.Harga mampu milik dan tahan lama.Memang best. Okay..jom lien cite apa yang bestnyer sasatinnie peach facial mist  toner ni: ü Bau wangi dan rasa ringan serta segar bila korang spray kat muka ü Dua dalam satu..mist dan toner dengan hanya sekali spray sahaja.Nak spray sebelum makeup pun boleh dah siap makeup pun boleh atau tanpa makeup pun boleh.Sasatinnie peach ni boleh melembapkan kulit korang especially korang yang selalu berada di tempat berhawa dingin tu boleh buat kulit kering teruk tau. ü Harga murah sangat dan tahan lama ü Botol kec

Budu oh budu

Image
Sedap sengoti kalu make nasik ado budu.Sungguh dop tipu lasung.Bubuh limau nipis sikit,cili padi sikit,bawe sikit pahtu cicoh pulok denga ule-ule..perggghhh.Make nasik tamboh berpingge-pingge.Pehe ko dop?Dop pehe?Nok keno translate ko? Meh nak alih bahasa…heheheeh.Kelantan mari kan anok kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang,kadang-kadang ada jugak timbul perasaan sekali sekala nak update blog nih dalam loghat Kelantan.Hari-hari duk kecek KL sapa kocok botol budu.Hahahah. Tak po tak po ari ni kita bui sikit jah.Rusing jugok takut pakat tengango abih baco dop pehe sebutir habok.Kalu sep kito baco tak po la konpem pehe.Dop gitu? Promo jap.Anda  berminat nak belajar loghat Kelantan?  Ahaks..inilah orangnya yang bersedia membantu  anda. V V Dalin LienDa Winda Meh la.Boleh register.Saya bagi lecture.Free of charge.Mana lah tau kan kot-kot ada yang nak cari calon orang Kelantan,nak berborak-borak dengan bakal mak mentua ke satu patah perkataan pun tak paham payah

VIDEO