Posts

Showing posts with the label Memorable Photography Services

Photoshoot : Langit Biru

Image
Assalamualaikum.. Lien nak share gambar hasil photoshoot dengan official photographer Memorable Photography Services iaitu Faeez Ezuan yang berpengalaman lebih 5 tahun dalam industri fotografi. Photographer : Faeez Ezuan Model : Dalin LienDa Winda Perkenalkan hasil kerja dari jurugambar faeez ezuan. Gambar ini terhasil dari kerja keras beliau mengaplikasikan teknik lighting strobist, setting camera, faktor cuaca dan juga sedikit editing kepada gambar tersebut.  Sebenarnya kan, ketika kami tiba di lokasi tu kebetulan hujan turun masa tu.Kami menunggu hujan berhenti selama hampir dua jam untuk meneruskan sesi photoshoot .Alhamdulillah, bila hujan berhenti cuaca pun mengizinkan kami meneruskan hajat kami photoshoot tema langit biru ni.Faktor cuaca sangat memainkan peranan yang penting tau. Photographer : Faeez Ezuan Model : Aqil Amsyar & Dalin LienDa Winda Like page:  Memorable Photography Services Sekian, terima kasih sudi baca entry ni.

Photoshoot: Testing New Body and Lens

Image
Assalamualaikum.. Sesi photoshoot ni untuk test body dan lens camera baru daddy Talent / Makeup : Dalin LienDa Winda Photographer: Faeez Ezuan  @copyright by MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES Facebook:  MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES Terima kasih sudi baca entry ni

Memorable Photography Services: Indoor Photoshoot for Online Boutique

Image
Assalamualaikum.. Okay hari ni lien nak update promo yang best sangat tuk uols yang berhajat nak buat photoshoot tuk boutique online korang. Bila ada new arrival ja, mesti uols garu kepala kan. Nak kena update photo yang letup letup kat page korang kan. Gambar iklan yang menarik setanding dengan produk anda memainkan peranan yang sangat besar. Sesi photoshoot yang memang awesome.  Tak payah pikir mana la nak cari studio nak wat photoshoot ni. Knock knock knock! MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES sampai ke tempat anda. Apa tunggu lagi..HALLO HALLO la cepat sebelum harga promosi tamat. Like Page:  MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES    Whats app : 019-2059627 / 017-3404259 Terima kasih sudi baca entry ni.

Menara Condong

Image
Assalamualaikum Selamat berpuasa yer. Okay hari ni lien nak share gambar yang boleh dikatakan agak lama juga lah diperam..hihi.Dah masak ranum agaknya.kih kih kih. Bulan May yang lepas lien menghadiri wedding dinner member lien yang berbangsa india di Teluk Intan Perak manakala hubby lien pula mewakili MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES sebagai official photographer untuk majlis beliau.  Perjalanan kami dari Selangor ke sana lebih kurang 2 jam untuk sampai ke Teluk Intan. Kami tiba tersangat lah awal di Teluk Intan sebelum majlis bermula.Bila tiba ja kat sana, kami survey dulu lokasi majlis tu.Yayy, jarak antara lokasi majlis dan menara condong tak jauh pun.Jadi lien tak lepaskan peluang ni bergambar kenangan di menara condong sebelum bermulanya majlis wedding dinner tu. Ni nak mengaku ni, pertama kali tau lien jejak kaki kat Teluk Intan ni. hehhe. I nfo ringkas tentang menara condong  (sumber dari wikipedia) :  menara jam yang menjadi mercu tanda bagi bandar

Custom made raya card 2014

Image
Hai semua..ada promo tuk korang TEMPAHAN DIBUKA Jom tempah kad raya anda dengan kami Custom made raya card design siap design siap print tak mahal pun harga berpatutan Untuk maklumat lebih lanjut hubungi Call : 019-2059627 / 010-5626221 ~MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES~ WE LOVE THING THAT MAKE YOU SMILE

VIDEO