Posts

Showing posts with the label Merdeka

Resepi - Kek Choc Moist Honey Starz Merdeka

Image
Assalamualaikum.. Okay, atas permintaan hubby, lien masak kek choc moist ni kali kedua lien try buat kek ni.Nak rasa air tangan lien sendiri...katenyerr. Dia memang hantu kek choc moist ni.Kalo boleh lagi leleh choc tu lagi dia suka.Lien yang tak bape nak terer masak kek ni cuba jugak la. Lagi pun lien nak juga bagi amsyar rasa kek air tangan lien. Dulu masa kecik-kecik mak lien memang suka buat kek kukus. Kek yang simple ja dia buat tapi orang cakap air tangan ibu tu kan tak boleh lawan kek yang paling sedap kat pasaran tu. Lien memang selalu teman mak lien masak kek tapi lien tak pernah cuba pun buat sendiri. Ops..:P Bersungguh benar hubby ajak lien cari bahan-bahan nak buat kek ni. So masa cuti hari merdeka tu lien berjaya juga buatkan kek permintaan hubby ni. Lien mintak resepi dgn my twin. Hehe..sebab dia dah terer masak kek ni. Lien budak baru belajar.kui kui kui.Alhamdulillah, berjaya jugak akhirnya. Yang penting hubby dan amsyar suka. Awal pagi lagi,sambil tengok p

VIDEO - LYRIC BY DALIN LIENDA