Nom Nom Nom @NU Sentral sempena Ulang Tahun Ketiga NU Sentral

NU Sentral dimiliki oleh Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) ini merupakan pusat beli belah yang pertama menghubungkan pengangkutan awam transit.Uniknya juga NU Sentral adalah satu-satunya pusat beli belah yang menghubungkan pelbagai pengangkutan awam  dan terletak di pusat dagangan.NU Sentral terletak di lokasi yang ideal menghubungkan terus Stesen Sentral Kuala Lumpur dan KL Sentral Monorail station.

Sempena meraikan ulang tahun yang ketiga, NU Sentral telah mengadakan satu acara iaitu Nom Nom Nom bersama media dan blogger.Untuk pengetahuan, acara ini ditaja oleh uber dan dengan kerjasama penyewa restoran makanan dan minuman terpilih di NU Sentral.

Pihak media dan blogger boleh relax sambil meneroka pusat beli belah 8 tingkat ini serta singgah menikmati makanan dan minuman di restoran  terpilih.

Lien akui rasa sangat bertuah kerana berpeluang turut serta dalam program ini.Lien akan berkongsi dengan korang beberapa restoran yang sempat lien singgah.





B.BAP KOREAN FOOD

B.Bap Korean Food menyediakan makanan Korean yang halal  bersama modern fusion twist. Antaranya Dol Sot Bibimbap, Kimchi Jilgae dan banyak lagi.Tergeliat lidah lien nak menyebutnya.hehe.





Dot sot bi bim bap octopus terbaik..rasa 

pedas dan manis well blend


seafood pancake ni sedap



PAPPARICH

PappaRich menyediakan masakan asli Malaysia dari resepi tradisi lama dan turun temurun setaraf antarabangsa.




orea cheese cake dan mango cheese cake



nampak tak buih coffee cham ni.mabeles uols.

rasa segar selepas menikmati segelas cham sejuk


HOAGIES HAUZ

Hoagiez hoaz terletak bersebelahan dengan panggung wayang di NU Sentral.Restoran yang wajib dikunjungi kerana servisnya sangat bagus dan cepat.Sambil menunggu wayang mula boleh la makan dulu.

Cheesy Macaroni Chicken yang lazat



DOLLY DIM SUM

Modern interpretation of a traditional Chinese teahouse. Penggemar Dim Sum boleh menjadikan Dolly tempat favourite korang.

Tak sabar..hehe

Egg Custard Bun ni sedap sangat dgn inti mustard kat 

dalam.yummyyy.Untuk pengetahuan korang,

bun ni pilihan utama pelanggan yg datang sini.

Salad Prawn Dumpling yang mabeles dan fresh.Prawn besar.

Siew Mai Dumpling dan Mozza Roll in the house.

Yummy...

Teruja tgk inti egg custard bun yang sedap dan
jadi pilihan ramai di Dolly Dim Sum NU Sentral


LA CUCUR


Restoran yang menyediakan kuih muih tradisional dan makanan cita rasa dari pelbagai negeri seperti nasi tomato, laksa utara, mee rebus,soto ayam dan banyak lagi.

Roti jala dgn kuah kari yg sedap..

Laksa

Aneka kuih yang lazat

THE GRAVY FACTORY

Tempat makan yang selesa dan makanan dan minuman yang sedap dan segar.


Hainanese Chicken Chop lengkap dgn salad yg segar




LA JUICERIA

Menyediakan minuman jus campuran buah-buahan dan sayuran segar.Dah penat shopping boleh la singgah minum.





MILKSHAKE FACTORY

Perfect mixtures of a milkshake. Lien jatuh cinta dengan rasa milkshake di sini.Walaaa!!





TEH TARIK PLACE

Teh Tarik Place terkenal dengan makanan tempatan yang femes dan menjadi kegemaran rakyat Malaysia iaitu namesake Teh tarik,nasi lemak, mee goreng mamak,roti canai dan banyak lagi.Tempat lepak yang best sambil chit chat.


Lepak sambil minum teh tarik.Chill la..

Kegemaran amsyar ni.
Teruja sangat dia..

Terima kasih sudi baca entry ni.

Nukilan : 
Facebook: Dalin LienDa Winda


Instagram: @dalinliendawinda



Comments

Popular posts from this blog

Mewarnakan rambut dengan inai

Sinopsis Drama Bersiri Korea bertajuk "Healer"

Cinta Si Wedding Planner

VIDEO