Posts

Showing posts from November, 2014

Birthday Daddy Lar

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Hari ni birthday hubby mek jangok lar.30 November 2014.Mek jangok dah tempah kek bulan lepas lagi.Mula-mula nak wat surprise cake.Nak buat surprise wish jam 12.00 malam tepat.Tapi tak jadi surprise lar sebab kena bagitau hubby jadual tuk ambil job photoshoot.Hehehe..Takpe lar tak surprise pun kan.
Taraaaa....kek yang comel ni kite tempah dari 5mrbuttercakes.Boleh follow ig dorang.Dorang hantar kat rumah.

Nak wat surprise apalagi hari ni yer.Apa-apa pun nak dating dulu.Okay.nak siap-siap nak berjangok dulu. Nanti kite update lagi tau.Papai.

Kepentingan Asid Folik

Hai,
Mek jangok nak menyeru kepada moms-to-be and mommies yang sedang hamil,jangan culas ambil asid folik ya. Kenapa ya?Doktor dan nurse bukan suka-suka paksa kita makan ubat yang dorang bekalkan pada kita setiap kali check-up.Ada sebabnye tau.Dads-to-be and ayah-ayah sekalian, jangan lupa ingatkan isteri tersayang anda tuk mengambil asid folik mengikut dos dan jadual yang betul ya. Bakal pengantin..gegurl sekalian..2 atau 3 bulan sebelum akad nikah pun dah boleh mulakan ambil asid folik.Boleh beli kat mana-mana farmasi.Tak mahal pun.RM 0.90-RM1.20 sepapan.
Apa benda la tu asid folik? Masa sekolah menengah dulu dah belajar tapi dah lupa la kan.Dah lama grad.kui kui.Belajar pun untuk lulus dengan cemerlang dalam exam ja. Korang pun sama kan kan. Apa yang kita belajar tu lah kita kena prakktikkan dalam kehidupan seharian.Chewahh..lagi-lagi dah naik pangkat jadi Puan ni.Zaman sekolah dah abis tak bermakna kita kena tutup  buku selama-lamanya.Encik Google kan ada.Majalah Pa&Ma pun boleh…

Everything will be alright

Image
When people look down on you Just ignore them And continue doing your thing Please don’t be sad Everything will be alright
If people are trying to put you down It only means that you are above them Please don’t give up on you You are what you think Everything will be alright

Written By: Dalin LienDa Winda




My Makeup 4

Image
Assalamualaikumdan selamat sejahtera..

Selain menjadi setiausaha, semakin serius menjangokkan orang..kui kui kui.Okay..sementara my baby boy Amsyar tengah lena, lien nak update hasil contengan kepada beberapa orang customer. Are you ready? Here we go...


Terima kasih kepada kalian semua. Kepada yang berminat nak dapatkan khidmat solekan dari kite call atau wasap la yer 019-2059627.

Silalah lawati dan like page:  MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES We Love Thing That Make You Smile

VIDEO