Raya


Assalamualaikum..

Forgiving is much better than holding a grudge for a year..Haa eloklah tu kan…Hari Raya ni full of surprises, events and happenings kan kan kan.Berjumpa sanak saudara dan ahli keluarga gather under one roof after a long while..hmmm syok sangat.Journey balik kampong redah jam part yang paling best kot kan..ngeeee.Sampai-sampai rumah kat kampung ja terus peluk mak.Bahagia tak?sangat bahagia.

Lien duk terbayang-bayang dah ni juadah apalah mak lien akan masak nanti tuk raya.Lien tak dapatlah nak tolong mak masak tahun ni.Bertolak dari KL pun dah lambat dah..Serius tak sabar dah.Tapi terpaksalah tunggu adik lien yang memang tak boleh apply cuti raya awal.

Di kesempatan ni lien nak ucapkan selamat hari raya tuk rakan-rakan yang disayangi sangat-sangat nih, buat musuh ketat ke musuh dalam selimut ka..ahahhaha.manalah tau kan kot ada musuh.Lupakan sengketa marilah kita berdamai.Lagi best kita berkawan daripada bermusuh kan.Lien pohon seribu kemaafan..eceh macam tajuk lagu Fazley pulak.ehehhe.Yang duk jauh ka duk dekat ka jangan lah lupa kat lien ni.Makan kuih tat nenas ka,almond London ka ingat-ingatlah kat lien sama.hokehhhh.
Sekian…Kelantan negeriku tersayang..am coming.
Sayang sokmo negeri ambo.


Comments

kak... alamat2.. nk g raya rmh.. :D
Dalin LienDa said…
nak mai kelantan ka?

Popular posts from this blog

Sinopsis Drama Bersiri Korea bertajuk "Healer"

Mewarnakan rambut dengan inai

Profil 16 Peserta Bintang RTM 2018

VIDEO