Posts

Showing posts from January, 2016

Photoshoot : Langit Biru

Image
Assalamualaikum..
Lien nak share gambar hasil photoshoot dengan official photographer Memorable Photography Services iaitu Faeez Ezuan yang berpengalaman lebih 5 tahun dalam industri fotografi.
Perkenalkan hasil kerja dari jurugambar faeez ezuan. Gambar ini terhasil dari kerja keras beliau mengaplikasikan teknik lighting strobist, setting camera, faktor cuaca dan juga sedikit editing kepada gambar tersebut. 
Sebenarnya kan, ketika kami tiba di lokasi tu kebetulan hujan turun masa tu.Kami menunggu hujan berhenti selama hampir dua jam untuk meneruskan sesi photoshoot .Alhamdulillah, bila hujan berhenti cuaca pun mengizinkan kami meneruskan hajat kami photoshoot tema langit biru ni.Faktor cuaca sangat memainkan peranan yang penting tau.

Sekian, terima kasih sudi baca entry ni.

Diari Amsyar: Amsyar genap usia 2 tahun Azam Tercapai

Image
Assalamualaikum..
Maaf.Maaf sangat-sangat lambat update pasal ni.Anyway, selamat tahun baru 2016 Lien tak nak say goodbye 2015, just nak say hello 2016.Lien mulakan entry kali dengan mendoakan kesuksesan korang mencapai azam korang.Okay lien belum nak update pasal azam 2016.Tapi lien nak cerita kat korang azam lien pada 2 tahun lepas.Alhamdulillah..berjaya.Apalah azam lien tu kan.Korang baca entry ni sampai habis.Baru korang tahu nanti.
Pada 28 December 2015, adalah hari ulangtahun kelahiran yang kedua bagi insan yang bernama Aqil Amsyar..my prince .Rasa macam masa berlalu sangat pantas.Rasa sakit dan payah saat-saat lien berjuang melahirkan insan comel ini masih segar seolah-olah baru semalam terjadi.Sangat segar di ruang ingatan. Nama ja lien bersalin 'czer'..tapi lien lalui juga fasa sakit bersalin secara normal tau.Tapi itulah namanya perjuangan.Perjuangan melahirkan seorang zuriat. Doktor memang dah awal-awal lagi suruh lien surender czer ja.Tapi lien yang berkeras nak bers…

VIDEO