2Morrow Fashion Blast Fiesta 2015

Assalamualaikum..

Lien baru nak update pasal fashion show yang sempat lien singgah iaitu 
2Morrow Fashion  Blast Fiesta 2015. Acara ni berlangsung selama 2 hari iaitu pada 9 dan 10 May 2015 di roof top Avenue K. Nah pics yang sempat dirakam untuk lien share dengan korang semua.

Pengacara pada hari tersebut yang bernama Dayah Bakar
(follower setia rancangan 3R mesti kenal dengan
beliau..kan kan kan)








Memperkenalkan Raja Farah in the house.
Uit..sape yang tak kenal dengan beliau kan.
Kelihatan sangat manis dengan hijab dan abaya yang beliau gayakan ni.
Teruja sebenarnya dapat bertentang mata dengan beliau.
Seorang artis yang sangat pemurah dengan senyuman.
Suka sangat melihat lakonan beliau dalam
filem "Aku Masih Dara".


Raja Farah



Ni sape plak ni..kui kui kui.
Bersama dengan teman setia saya ni.
Amsyar pun tengok fashion show jugak.
Siap tepuk tangan lagi.
Tak sempat nak candid amsyar.


"Hai..saya amsyar. Saya pun nak catwalk jugak.kikiki,"


"Kita minum dulu"


Terima kasih sudi baca entry ni.tata

Comments

Popular posts from this blog

Mewarnakan rambut dengan inai

Sinopsis Drama Bersiri Korea bertajuk "Healer"

Profil 16 Peserta Bintang RTM 2018

VIDEO