Diari Amsyar : Amsyar dah pandai cakap



Amsyar dah pandai sebut 4 perkataan..’mummy’ and ‘daddy’ tu pun bunyi mcm ammi and edi.Memang teruja bila dia sebut pertama kali dulu sebab memang dah lama tunggu saat tu.Aku pasti korang yang baru bergelar ibu dan bapa pun pasti akan teruja sama macam aku kan kan kan.Cer bayang kan aku lompat-lompat excited sambil tepuk-tepuk tangan goyang-goyang.Amsyar pun gelak terkekek tengok aku punya excited.


Perkataan ketiga tu 'allo' siap dengan gaya tangan dekat telinga macam comel ja aku rasa. Duk tengah taip  ni pun duk tersenyum sorang-sorang teringat gelagat dia tu.Kalo orang tak tau aku ni dah kawin conpem lar dorang igt aku tengah angau bercinta.Tersenyum sorang-sorang.kah kah kah.Perkataan keempat tu aku tak mau mention kat sini.malulah kite awak.Heeee..Dia nak susu dia sebut N_ _ _ _ G. Haish tak tau macam mana dia boleh sebut yang ni bila nak susu. Ayokkk…jeng jeng jeng.


Doa aku sbg mummy kepada amsyar cahaya mata ku yang pertama yang sudah pun genap setahun pada 28 December 2014, semoga amsyar membesar dengan sihat,cergas dan cerdas dan menjadi anak yang soleh berjaya di dunia dan akhirat.



Yayyy...Terima Kasih

Comments

Popular posts from this blog

Mewarnakan rambut dengan inai

Sinopsis Drama Bersiri Korea bertajuk "Healer"

Profil 16 Peserta Bintang RTM 2018

VIDEO