Posts

Showing posts from September, 2014

Cara Kekal Slim Selepas Bersalin

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Hai uols..dah lama rasanya tak update belog ni.Hidup skg ada munge-munge gitu.Eh eh nak taip yang mana satu dulu la ni.Rasa macam banyaknye nak cite kat uols
Pic kat bawah ni masa preggy tahun lepas.Berat pada awal kehamilan ialah 44kg.Dan berat terakhir sebelum melahirkan bayi ialah 68kg.


Syukur kepada Tuhan, pada 28.12.13 lien selamat melahirkan bayi dan jadi mummy tuk cahaya mata yang pertama.My baby lahir awal 10 hari dari tarikh yang dijangka secara czer.Macam tak percaya ja.Tepuk dahi sket.hehe.Secara tak langsung, keluarga hubby dapat cucu pertama dan ma dan ayoh bulih cucu ke 14. Lien berterima kasih yang amat ko ma kerana menjaga dan memberi tunjuk ajar kepada  lien sepanjang tempoh berpantang. Terima kasih juga kepada keluarga mentua yang datang ke rumah kami tuk lihat cucu pertama mereka dengan macam-macam hadiah.Special thanks tuk hubby la.

Ni lah baby lien .Nama dia Aqil Amsyar.




Terima kasih pada semua yang datang melawat,yang bagi hadiah, …

VIDEO