IClass Ebook Advanced

Assalamualaikum..



Bila korang tengok gambar mukadimah lien ni, mesti korang tertanya-tanya kan kan??
"Hai lien, drive ni nak pergi mana?"
Okay, lien nak korek ilmu dengan sifu ni.Sape la sifu tu kan??


Taraa..nila sifu yang lien maksudkan tu.Brother Love a.k.a Razzi Rahman, penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta dan 12 ebook cinta terlaris.Lien sendiri sudah membaca beberapa karya penulisan beliau. Sesungguhnya, gaya penulisan beliau sangat mengagumkan lien dan begitu dekat dengan pembaca.

Kalau korang nak tahu, pada 3hb oct 2015, lien telah berjaya menghadiri iclass ebook advanced yang dikendalikan oleh beliau.Banyak sangat ilmu yang dikongsikan oleh Brother Love ni.Kelas yang sangat enjoy dan best.



Sedang berfikir dengan serius
ke sakit kepala ni???hihi





Okay..dah ambil berkat dan menuntut ilmu dengan sifu nih. Lien dalam proses menghasilkan ebook ni tau. Jeng jeng jeng, ebook apa lah lien nak tulis ni kan. Jap jap sabar dulu.Nanti lien update next entry okay.Tata.

Terima kasih sudi baca entry ni tau.



Comments

Popular posts from this blog

Sinopsis Drama Bersiri Korea bertajuk "Healer"

Mewarnakan rambut dengan inai

Profil 16 Peserta Bintang RTM 2018

VIDEO