Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise

Assalamualaikum


Hari ni lien nak update tentang Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise. Ada 2 warna yang available kat maya store MEK Jangok Enterprise iaitu glitter brown and glitter black.Dua warna ni paling banyak dapat permintaan.




Instant Shawl Haish

RM 40 Only!!
Limited Time!! (Original Price RM46)

Love, Instant Shawl Haish

P/S: Bagi yang membuat pembelian shawl ni melalui website boleh whatsapp 019-2059627 tuk dapatkan code harga tawaran di atas. 




TUTORIAL CARA MENGGAYAKAN INSTANT SHAWL HAISH


Salah satu cara mudah menggayakan  instant shawl haish tanpa menggunakan sebarang pin.


Cara shopping di MEK Jangok Enterprise Webstore

Korang cepat-cepat layari www.mekjangok.com. Boleh shopping shawl ni secara online. Register dulu bagi yang belum register. Dah selesai register boleh la korang shopping laju-laju.

Langkah 1 : 
Layari www.mekjangok.com. Nampak tak my account kat bar atas tu.Bagi yang belum register boleh register dulu. Bagi yang dah register account boleh terus klik log in.

Langkah 2 : 
Dah selesai register boleh la shopping dengan hanya klik add to chart dekat item yang korang nak beli.Kemudian ikuti langkah-langkah seperti yang tertera di website www.mekjangok.com

Langkah 3 : 
Korang jangan lupa whatsapp bukti pembayaran tau Ni no whatsapp 019-2059627



Terima kasih sudi baca entry ni tau.

Comments

Popular posts from this blog

Mewarnakan rambut dengan inai

Sinopsis Drama Bersiri Korea bertajuk "Healer"

Profil 16 Peserta Bintang RTM 2018

VIDEO