Posts

Showing posts from June, 2015

Menara Condong

Image
Assalamualaikum
Selamat berpuasa yer. Okay hari ni lien nak share gambar yang boleh dikatakan agak lama juga lah diperam..hihi.Dah masak ranum agaknya.kih kih kih.
Bulan May yang lepas lien menghadiri wedding dinner member lien yang berbangsa india di Teluk Intan Perak manakala hubby lien pula mewakili MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES sebagai official photographer untuk majlis beliau. 
Perjalanan kami dari Selangor ke sana lebih kurang 2 jam untuk sampai ke Teluk Intan. Kami tiba tersangat lah awal di Teluk Intan sebelum majlis bermula.Bila tiba ja kat sana, kami survey dulu lokasi majlis tu.Yayy, jarak antara lokasi majlis dan menara condong tak jauh pun.Jadi lien tak lepaskan peluang ni bergambar kenangan di menara condong sebelum bermulanya majlis wedding dinner tu. Ni nak mengaku ni, pertama kali tau lien jejak kaki kat Teluk Intan ni. hehhe.

Info ringkas tentang menara condong  (sumber dari wikipedia) :  menara jam yang menjadi mercu tanda bagi bandar Teluk Intandibina pada tahun 1885mem…

KG Gurl Maxi Skirt by MEk Jangok Enterprise

Image
Assalamualaikum..
Kali ni lien nak ajak korang sume berjangok dengan KG Gurl Maxi Skirt. Berinspirasikan gaya kesopanan kampung girl yang hanya memakai batik sarung dan pelikat hanya bila berada di rumah ketika masak kat dapur, kemas rumah, dan ketika berpantang 44 hari saja.
Kembar lien mengetengahkan idea ni supaya tak kira kampung gurl atau bandar gurl boleh bergaya dengan batik sarung dan pelikat ni.Senang digayakan,hanya sarung saja. Boleh bergaya dengan KG gurl Maxi skirt di mana sahaja.







RM50 Only!! Limited Time!! (Original Price RM55)
P/S: bagi yang order melalui website boleh whatsapp 019-2059627 untuk dapatkan code harga tawaran di atas
Like Page: MEK Jangok Enterprise
Website : www,mekjangok.com
Follow IG: mekjangok.enterprise
Terima kasih sudi baca entry ni tau

Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise

Image
Assalamualaikum

Hari ni lien nak update tentang Instant Shawl Haish by MEK Jangok Enterprise. Ada 2 warna yang available kat maya store MEK Jangok Enterprise iaitu glitter brown and glitter black.Dua warna ni paling banyak dapat permintaan.


Instant Shawl Haish
RM 40 Only!! Limited Time!! (Original Price RM46)
Love, Instant Shawl Haish
P/S: Bagi yang membuat pembelian shawl ni melalui website boleh whatsapp 019-2059627 tuk dapatkan code harga tawaran di atas. 
Page: MEK Jangok Enterprise
Website: www.mekjangok.com
Follow IG: mekjangok.enterprise
TUTORIAL CARA MENGGAYAKAN INSTANT SHAWL HAISH



Cara shopping di MEK Jangok Enterprise Webstore
Korang cepat-cepat layari www.mekjangok.com. Boleh shopping shawl ni secara online. Register dulu bagi yang belum register. Dah selesai register boleh la korang shopping laju-laju.
Langkah 1 :  Layari www.mekjangok.com. Nampak tak my account kat bar atas tu.Bagi yang belum register boleh register dulu. Bagi yang dah register account boleh terus klik log in.
Langkah 2…

VIDEO