Birthday Daddy Lar

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Hari ni birthday hubby mek jangok lar.30 November 2014.Mek jangok dah tempah kek bulan lepas lagi.Mula-mula nak wat surprise cake.Nak buat surprise wish jam 12.00 malam tepat.Tapi tak jadi surprise lar sebab kena bagitau hubby jadual tuk ambil job photoshoot.Hehehe..Takpe lar tak surprise pun kan.

Taraaaa....kek yang comel ni kite tempah dari 5mrbuttercakes.Boleh follow ig dorang.Dorang hantar kat rumah.

Happy birthday
Munge tuk u

Nak wat surprise apalagi hari ni yer.Apa-apa pun nak dating dulu.Okay.nak siap-siap nak berjangok dulu. Nanti kite update lagi tau.Papai.

Comments

Popular posts from this blog

Sinopsis Drama Bersiri Korea bertajuk "Healer"

Mewarnakan rambut dengan inai

Profil 16 Peserta Bintang RTM 2018

VIDEO